Om oss

Ett tryggt & miljövänligt företag

Vi är ett företag inom rivning och bygg som specialiserar sig på rivning, håltagning, slipning av betonggolv och sanering av olika slag. Ni är varmt välkomna att anlita oss för både mindre och större projekt. Vi har erfarenheten och utrustningen som krävs för varje jobb. Givetvis har vi de certifikat, tillstånd och utbildningar som behövs för att arbeta inom respektive fält och våra medarbetare innehar givetvis ID06-legitimation. Vi är dessutom ISO-certifierade för kvalitet (ISO 9001) och  miljö (ISO 14001).

Vi är ett konkurrenskraftigt, flexibelt och lyhört serviceföretag. Vi tillhandahåller service till såväl företag som privatkunder. Vi är specialister på att se till att arbetsplatser är säkra och trygga och kan alltid erbjuda rätt personal på rätt plats.

Miljön är i fokus för oss

När du anlitar oss får du tillgång till ett företag som lägger värde vid att arbeta så miljövänligt som möjligt. Just inom rivning och sanering är det extra viktigt att man arbetar med miljöanpassade metoder och att man har ett effektivt system för att ta hand om det material som blir över när arbetet är klart. Vi har certifierade aktörer som ser till att allt avfall och andra restprodukter hanteras på ett miljömässigt riktigt sätt.

Vår främsta målsättning är alltid att ni som kunder ska bli nöjda och att arbetet blir utfört på den tid som har avtalats så att ni kan fortsätta med er verksamhet och era projekt utan fördröjning.

Våra offertar är kostnadsfria, välkommen att kontakta oss redan idag.

Ett mångsidigt företag inom byggbranschen!